Započeo novi krug fiskalizacije

prvi april

S današnjim datumom počinje drugi krug fiskalizacije u koji se uključuju mali trgovci, auto servisi i slobodna zanimanja, a fiskalne blagajne ulaze i u privatne zdravstvene ordinacije. Svi oni koji posluju s gotovinom obvezni su na svojim računima prikazati ZKI i JIR, a i sam izgled računa se malo promijenio.

Ako ste čekali zadnji tren za odabir programa s kojim ćete fiskalizirati svoje račune, podsjećamo da je Solo već nekoliko tjedana spreman za fiskalizaciju, nudi jednostavnost korištenja, intuitivno sučelje, eveidentira vaše poslovanje.

Za one kojima ne treba više od 3 računa mjesečno, Solo je potpuno besplatan - u što je uključena i fiskalizacija.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Automatska izrada U-RA obrasca Solo je učvrstio titulu najboljeg alata za jednostavno vođenje kompletnog poslovanja mikro biznisa. Osim izrade računa (i fiskalizacije), ponuda, otpremnica i radnih naloga, ovaj servis nudi opcije generiranja za PO-SD obrazac (paušalci), I-RA obrasca... Solo + Fiskalizacija = <3 Mali poduzetnici sa uslužnim djelatnostima koji posluju s gotovinom mogu jednostavno, brzo i besplatno fiskalizirati svoje račune. Solo obavlja sav posao komunikacije s Poreznom upravom i generira Zaštitni kod i JIR. Solo od svojih početaka podržava f... Nova nadogradnja servisa Danas je puštena u rad velika nadogradnja servisa Solo koja će posebno obradovati korisnike koji izdaju račune u stranim valutama. U nastavku navodimo sve izmjene i dorade: • odabir valute računa/ponude izravno pri unosu cijena • automatsko...