Solo Cyber Monday

#SoloCyberMonday

Solo Cyber Monday

Cyber Monday je naziv za ponedjeljak koji slijedi nakon Black Fridaya, najluđeg shopping dana.
Cyber ponedjeljak je napravljen kako bi potaknuo ljude na online kupovinu još dok su u atmosferi velikih popusta za Crni petak (dan kada u Americi počinju rasprodaje). U ponedjeljak kad su ljudi ponovo za svojim radnim stolovima na redu su "virtualni" popusti i online kupovina pa je Cyber Monday odlična prilika za tech kompanije i online usluge.

S obzirom da dolazi krajem godine, u vrijeme darivanja, i Solo se priključuje u promociju na način da novim korisnicima dajemo dva mjeseca besplatnog korištenja paketa Solo. Paket Jabba je ionako besplatan tijekom cijele godine :)

Ako si novi korisnik, javi se na mailom i zatraži svoj kupon za 2 mjeseca neograničenog korištenja.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Uputa o obvezi izdavanja računa izvan radnog vremena obveznika fiskalizacije Porezna uprava izdala je pojašnjenje obveznicima fiskalizacije koje se odnosi na elektroničku prijavu poslovnih prostora, odnosno prijavu radnih dana i radnog vremena poslovnica.Podaci o poslovnim prostorima, a onda i o radnom vremenu služe Poreznoj up... Iako niste u sustavu PDV-a, evo kada ipak morate imati PDV broj Jasno nam je da poslujemo u zemlji s bezbroj neobičnih zakona, pravila i preporuka koje se čine da su tu samo zato kako bi mikro i malim poduzetnicima zakomplicirali poslovanje. Jedna od takvih stvari je i imanje PDV broja i podnošenje PDV obrasca iako... 5 PR lekcija iz svijeta Zvjezdanih ratova i servisa Solo PR je nekad slovio kao „onaj neki tekst koji ti plate da objaviš“, a koji sadrži neke dosadne fakte, izvještaje, hvalisanja brenda i općenito jednosmjernu komunikaciju. Onda je PR počeo biti definiram kao prijevod - odnosi s javnošću, neki put plaćeni,...