Solo je dobio API (i još par kul opcija)

faster, bigger, better, bolder

Ususret hladnijim jesenjim danima, Solo je "podebljan" novim funkcijama koje će vam još više olakšati njegovo korištenje ;)

Neke od novih mogućnosti servisa su:

• slanje računa na više e-mail adresa (odvojiti "," ili ";")
• plaćeni paket je dobio detaljni graf prihoda za pojedinog klijenta (klikom na Klijenti)
• redizajnirani su statusi računa za lakše praćenje poslovanja
• Solo sada pamti i rokove plaćanja računa i ponuda (prema zadnjem računu) i više neće stavljati 7 dana za rok uplate
• dodali smo telefon i e-mail u brzi pregled klijenata
• moguće je uključiti ponude u čekanje naplate na Kontrolnoj ploči (opcija je u Postavke -> Moja tvrtka -> Napredne opcije)
• klijente i usluge je moguće sortirati
• licencu za Solo je sada moguće kupiti/produžiti putem PayPala (instantna aktivacija)

Najveća novost i šećer na kraju je svakako naš API (aplikacijsko programsko sučelje). Odsad možeš svoj Solo račun povezati sa svojim programima, aplikacijama, web trgovinama... Mogućnosti su nebrojene, a možeš li ga, i kako, iskoristiti - najbolje da pročitaš u zasebnoj sekciji API dokumentacija.

Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti vidjeti pluginove za e-commerce sustave poput Magenta, PrestaShopa, VirtueMarta, WooCommerce, a ako nam pošalješ svoj plugin da ga objavimo, nagradit ćemo te s besplatnom Solo licencom :)

Ako već nemaš besplatni Solo račun, pozivamo te da se registriraš (potrebno je 30 sekundi) i odmah počneš koristiti sustav koji će ti olakšati poslovanje.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Solo webinar: Solo izdavanje računa Pozivamo te da u utorak, 30.09.2014. s početkom u 11 sati, sudjelujete u webinaru koji će te upoznati s raznim opcijama servisa Solo. Webinar će se održati putem Hangout on Air platforme. Na webinaru ćete upoznati osnovne, ali i napredne funkcije servi... Više opcija, niža cijena Zadnjih par tjedana zatišja moglo je značiti samo jedno - da marljivo radimo na svim onim prijedlozima koje ste nam slali putem maila :) Čekanje je gotovo, a Solo je danas nadograđen odličnim i funkcionalnim opcijama poput: • spremanje računa u s... Novi Porezni priručnik za obrtnike Porezna uprava objavila je novi Porezni priručnik za obrtnike (11/2014) s osnovnom namjenom da se obrtniku kao poreznom obvezniku na jednostavan i razumljiv način objasni koje su obveze i prava što proizlaze iz poreznih propisa, propisa o obveznim dopr...