SRETAN 2. ROĐENDAN SOLO!

happy birthday

Solo POS printer

Već dvije godine servis Solo raste zajedno s vama, našim dragim korisnicima, te smo i ovog rođendana odlučili darovati vas jednom super opcijom - mogućnošću ispisa na POS printer :)

Svi korisnici servisa, a posebno oni koji obavljaju prodaju na sajmovima, terenu i maloprodaji, od danas mogu jednostavno printati svoje račune direktno na 58mm/80mm POS pisače.

No to nije sve! Spremili smo još par noviteta koji će vam olakšati svakodnevni rad s računima:

• [novo] biranje A4 ili POS ispisa računa
• [novo] responzivni dizajn za mobilne uređaje i tablete
• [nadogradnja] otpremnicama možeš sakriti iznose
• [nadogradnja] radni nalog neće prikazati "Opis kvara" i "Opis radova" ako nisu upisani
• [fiskalizacija] mogućnost odjave/zatvaranja Poslovnice

Dvije godine su proletile, ispisali smo čitavu knjižicu vaših ideja, a većinu njih i implementirali u servis. Šaljite nam svoje sugestije dalje, preporučite nas frendovima, a mi ćemo istim tempom napredovati dalje, uz uvijek isti nivo kvalitete i podrške.

Tvoja Solo ekipa (koja ide pojesti čokoladnu rođendansku tortu)


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Još jedan razlog zašto je Solo najbolji izbor Solo je danas uveo automatsku izradu obrasca KPR (Knjiga prometa). Ovim obrascem smo upotpunili kolekciju automatski generiranih poslovnih dokumenata i možemo reći da Solo jedini na tržištu nudi potpunu kontrolu poslovanja te maksimalno olakšava vođen... Što smo naučili kao „solo igrači“ u poslovanju Nakon pet godina od bijega iz korporativne prašume i postavljanja privatne tvrtke na noge, ono što smo naučili iz procesa „soliranja“ se može sažeti u pet ključnih stavki. Mogućnosti su neograničene Unutar korporacija najčešće postoje zadan... Nova godina, nova pravila, nova mobilna aplikacija Ulaskom u novu godinu dolaze nam nova pravila Porezne uprave koja nalažu da svi fiskalizirani računi, uz ZKI i JIR, trebaju prikazati QR kod. Na web sučelju smo to već uveli, a sada je došlo vrijeme na mobilnu aplikaciju. Za tebe je ova nadogradnja po...