Nove funkcije servisa

level up

Posljednja nadogradnja servisa donijela je novu jako traženu opciju - dodavanje skeniranog potpisa i pečata na izlazne račune. Opcija je dostupna samo u plaćenom paketu, a omogućava korisniku da uploada skeniranu fotografiju svog potpisa (jpg, gif, png, svg) dimenzija do 200px x 200px koja će se zatim prikazati na PDF računu koji se šalje klijentu.
Kako kupci često traže original dokument, tj. dokument koji je potpisan od strane prodavača, ovo će uvelike ubrzati i olakšati izdavanje računa bez potrebe za slanje poštom, čime je Solo u potpunosti pokrio elektroničko izdavanje računa (i uštedu na papiru, poštarini).

Još jedna dorada je vezana uz informacije koje su navedene na dnu računa (poslovnica, pravni podaci, kontakti), a koji su dosad bili fiksna stavka. Uveli smo i nekoliko novih polja za one koji posluju s inozemstvom (EU VAT, SWIFT) i jedno ekstra polje u koje možete upisati proizvoljne podatke (npr. Poslovnica: Ilica 1, 10000 Zagreb ili Vlasnik: Han Solo ili Radno vrijeme: 9-17h) a pojavljuje se u stupcu "Naše adrese". Polja koja nisu upisana više neće biti prikazana na tom dijelu računa (npr. ako niste upisali web stranicu).

Obje dorade su dostupne nakon što se prijaviš u Solo sa svojim kor. imenom i lozinkom, i odabereš Postavke -> Moja tvrtka -> Prikaži dodatne opcije.

Vaše prijedloge i sugestije primamo i dalje kako bi unaprijedili i olakšali korištenje servisa.

I za kraj jedan prigodni video "A gde je pečat?!" :)


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Izdavanje računa u inozemstvo Posebno nam je drago što nas u zadnje vrijeme puno pitate o izdavanju računa u inozemstvo i poslovanju s klijentima u Europskoj uniji i drugim zemljama jer to znači da posla ima i da se biznis širi. Solo je kao servis za račune u potpunosti spreman za... O certifikatima, iOS aplikaciji, GDPR-u i doradama servisa Imamo nekoliko obavijesti i noviteta za tebe :) Istek valjanosti poslužiteljskog certifikata bla bla... Porezna uprava je poslala dopis o zamjeni poslužiteljskog certifikata svim korisnicima fiskalizacije. Što to znači za tebe? Ako koristiš naš ser... Rad od kuće - zadovoljstvo ili izazov? Istina, kao i kod većine stvari u životu, je negdje između. Ako se probudite dok je vani kišno i hladno definitivno ćete ispijati svoju kavicu na toplom i guštati što ne morate u gradsku gužvu. Ako je vani sunčano i toplo, oko podneva će vam vjerojatno...