Solo + Fiskalizacija = <3

big news everyone

Mali poduzetnici sa uslužnim djelatnostima koji posluju s gotovinom mogu jednostavno, brzo i besplatno fiskalizirati svoje račune. Solo obavlja sav posao komunikacije s Poreznom upravom i generira Zaštitni kod i JIR.

Solo od svojih početaka podržava fiskalnu i standardnu numeraciju, tj. izgled računa, no htjeli smo uslugu približiti i onima koji od 01.04. moraju prikazati Zaštitni kod i JIR na svojim gotovinskim računima. Od danas je moguće i to – potpuno besplatno. Solo i dalje ima dva modela pretplate od kojih je jedina limitacija u besplatnom – Jabba modelu – do 3 izlazna računa mjesečno.
Na tebi je da nabaviš FINA FISKAL certifikat, podesiš Solo za fiskalizaciju u četiri jednostavna koraka (koraci su opisani nakon što se prijaviš u sustav i odabereš fiskalizaciju), i u roku pet minuta možeš izdati prvi fiskalni račun :)

Ipak, treba napomenuti da je Solo fiskalizacija predviđena za male poduzetnike u uslužnom sektoru (npr. dizajn studio, tattoo studio, automehaničarski servis, obrt za konzalting, itd.) sa jednom poslovnicom i jednim operaterom.

Ako imaš pitanja oko fiskalizacije javi nam se putem maila ili preko Facebook stranice.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Obavezna primjena IBAN-a u svim nalozima za plaćanje od 1. lipnja Sukladno Odluci Hrvatske narodne banke o načinu otvaranja transakcijskih računa, od 1.6.2014. obvezna je primjena IBAN-a primatelja u podatku "IBAN ili broj računa primatelja" u svim nalozima za plaćanje u nacionalnom platnom prometu. Suk... Još jedan razlog zašto je Solo najbolji izbor Solo je danas uveo automatsku izradu obrasca KPR (Knjiga prometa). Ovim obrascem smo upotpunili kolekciju automatski generiranih poslovnih dokumenata i možemo reći da Solo jedini na tržištu nudi potpunu kontrolu poslovanja te maksimalno olakšava vođen... Lunatron - dizajnom iz hobija do web shopa Giftonaut Počevši od veljače, na Solo blogu predstavljamo naše korisnike i tako im pružamo vidljivost i promociju, a sve s ciljem boljega međusobnoga umrežavanja malih poduzetnika. Sljedeća tvrtka koju predstavljamo je Lunatron, a razgovarali smo s njenim vlasn...