SRETAN 1. ROĐENDAN SOLO!

happy birthday

Upravo ste napravili jedan krug oko Sunca u društvu servisa Solo. Naime, prije točno godinu dana, Solo je ugledao svijetlo weba i ušao u živote malih poduzetnika.

Nakon dvanaest mjeseci rada i uživanja na ovom projektu možemo reći kako smo i dalje puni entuzijazma i volje za poboljšanjima projekta, a velikim djelom ste zato zaslužni i vi, korisnici. Na svakodnevnoj bazi primamo komentare korisnika te želje za nadogradnjama, pohvale i poticaje te definitivno i dalje slušamo sve prijedloge te ugrađujemo nove funkcionalnosti.

Tijekom godine dana najviše ste nas pitali o tome kako spremiti FINA fiskal certifikat i kako koristiti Solo pa vas podsjećamo na blog post Brzi vodič kroz Solo servis. Ako i nakon čitanja imate dodatnih pitanja slobodno nam pišite na bok@solo.com.hr ili pošaljite upit preko Facebooka.

Ideja servisa Solo i jest neposredna komunikacija s korisnicima, našim klijentima koji žele web servis za račune prilagođen njihovim potrebama, a po prihvatljivoj cijeni. Hvala svima na prošlih 365 dana i što ste prepoznali Solo kao friendly servis za račune, dali mu svoje povjerenje i potporu.

Stoga Solo nastavlja potporu vašega rada i prati vaš poduzetnički duh ma gdje se nalazili jer Solo je dostupan 24 sata uz pristup Internetu. Posao ne smije biti smetnja u životu nego potpora pa vas pozivamo, priključite se ekipi od više od 1.000 korisnika i registrirajte se, a kako biste bili u tijeku s novostima lajkajte nas.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Solo je dobio API (i još par kul opcija) Ususret hladnijim jesenjim danima, Solo je 'podebljan' novim funkcijama koje će vam još više olakšati njegovo korištenje ;) Neke od novih mogućnosti servisa su: • slanje računa na više e-mail adresa (odvojiti ',' ili ';') • plaćeni paket je... Što smo naučili kao „solo igrači“ u poslovanju Nakon pet godina od bijega iz korporativne prašume i postavljanja privatne tvrtke na noge, ono što smo naučili iz procesa „soliranja“ se može sažeti u pet ključnih stavki. Mogućnosti su neograničene Unutar korporacija najčešće postoje zadan... Naplaćujete li zaista onoliko koliko vaš rad vrijedi? Osim želje za unaprjeđenjem svijeta oko sebe i potrebom za samorealizacijom, dio razloga ulaska u poduzetništvo kod malih poduzetnika je - zarada novca. Ideja je u principu ova; raditi toliko da se zaradi dovoljno za uzdržavanje obitelji i uživanje u ž...