Solo poklanja besplatni paket za nonprofit organizacije

non-profit

Solo za non-profit udruge

Prosinac je tradicionalno vrijeme kada analiziramo godinu iza nas i zahvaljujemo na svemu što smo ostvarili u proteklih 365 dana. To je vrijeme darivanja i dijeljenje dobroga te širenja pozitivne energije. Kako bismo ovaj duh s jednokratnoga proširili na cjelogodišnji period, Solo je odlučio napraviti nonprofit modul koji će biti dostupan besplatno nonprofit organizacijama.

Modul za nonprofit organizacije omogućuje izradu do 10 računa mjesečno u cjelokupnoj funkcionalnosti servisa. Zainteresirane neprofitabilne udruge se mogu javiti putem maila i zatražiti svoj pristupni kod. Od dokumentacije je potrebno priložiti izvod iz registra udruga te kratko napisati čime se udruga bavila u proteklome periodu. Linkovi dobrodošli.

Nadamo se da će ova novost iz Solo programiraonice biti zanimljiva neprofitnim organizacijama te im koristiti u njihovom radu, olakšati i automatizirati možebitno izdavanje računa i ponuda, ali i vođenje svoje interne evidencije suradnji. Kao i uvijek, slušamo rado vaše ideje i prijedloge pa se slobodno javite za sva pitanja, komentare, a uskoro i čestitke.


Vaši komentari

Gost – 04.03.2024, 00:25

Da li ova ponuda vrijedi i za sportske klubove (udruge)?

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Dadilje, dobro došle u svijet poduzetništva - kako otvoriti obrt Zakonom o dadiljama (NN, br. 37/13.), koji se primjenjuje od 5. travnja 2013., omogućeno je fizičkim osobama obavljanje registrirane obrtničke djelatnosti čuvanja, brige i skrbi za djecu u dobi do 14 godina života, u stambenom prostoru koji služi za ob... Najam poslovnog prostora - kako i zašto iznajmiti sobu u roditeljskom stanu Ilustracija: The MaisonetteOtvorili ste tvrtku ili obrt i svoju djelatnost morate obavljati u nekom prostoru. Ako obavljate uslužnu djelatnost, možda ćete se odlučiti za najam prostorije ili djela stana koji koriste recimo vaši roditelji. Zašto biste p... Solo + Fiskalizacija = <3 Mali poduzetnici sa uslužnim djelatnostima koji posluju s gotovinom mogu jednostavno, brzo i besplatno fiskalizirati svoje račune. Solo obavlja sav posao komunikacije s Poreznom upravom i generira Zaštitni kod i JIR. Solo od svojih početaka podržava f...