Odgovori

na česta pitanja iliti FAQ.


Što je Solo?

Solo je besplatan servis za jednostavno izdavanje računa i ponuda i njegova svrha je da ti olakša poslovanje, nebitno jesi li freelancer, mikro poduzetnik, obrtnik, odvjetnik, sportsko društvo, udruga ili mala tvornica čarapa.

Solo egzistira na Internetu i dostupan je u bilo koje doba, s bilo kojeg računala, mobitela ili tableta (nema instalacije jer je Solo web stranica). Sve što ti je potrebno za njegovo korištenje je Internet preglednik (browser) i e-mail adresa s kojom ćeš se registrirati.

Solo nudi i fiskalizaciju računa po želji (nije neophodno) ako imaš FINA certifikat i naplaćuješ u gotovini/karticama.

Svoje račune možeš isprintati na uredski A4 i mobilni POS printer ili pak poslati PDF kopiju putem e-maila. Printanje s mobilnih uređaja/tableta je moguće jedino ako imaš instaliranu aplikaciju koja je došla s printerom i omogućava ti printanje iz mobilnog operativnog sustava (Android).

Solo je siguran i brine za tvoju privatnost, stoga su sve kritične informacije u bazi enkriptirane, a veza na servis zaštićena.

Solo je puno više od običnog generatora računa - on prati tvoje poslovanje, evidentira kupce, prikazuje izvješća, sprema PDF kopije računa, šalje otpremnice, katalogizira proizvode, fiskalizira račune i:

Bonus u plaćenom paketu:

I jesmo li spomenuli da je sve to potpuno i bez zadrške besplatno ako trebaš izraditi do 3 računa mjesečno?

Registriraj se ovdje

 


Jesmo li ti pomogli?

178 od 186 čitalaca tvrdi da jesmo

Imaš pitanje za nas, a da nije već odgovoreno? Pošalji nam upit ovdje


Slična pitanja:

Otkud naziv Solo? Zašto Solo?