Sigurnost i privatnost

U sigurnim si rukama. Brinuti ćemo i paziti na tebe.

COAX, obrt za web i marketing (u nastavku samo COAX) se obvezuje poštivati privatnost korisnika ove web stranice. Amen.

COAX može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi COAX-u Podatke koje upisujete na stranici ostaju zapisani u bazi dok ih sami ne izbrišete.

COAX će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga COAX-a na zadovoljstvo korisnika. Zapravo ih ne koristimo za ništa.

COAX se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Tvoji podaci ostaju TVOJI i neće biti objavljeni nikome.

COAX je ovlašten, na zahtjev tijela državne vlasti, dostaviti podatke o korisnicima neovisno o prethodnim odredbama uvjeta korištenja. Zlu ne trebalo.

COAX zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice (i/ili mobilne aplikacije) u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.