Brisanje korisničkog računa

Ti imaš potpunu kontrolu nad svim podacima koje unosiš u Solo. U bilo kojem trenutku možeš kompletno izbrisati svoj korisnički račun, svoje osobne podatke, sve ostale podatke vezane uz njega i sve dokumente. Ta radnja je nepovratna i Solo ekipa ne može vratiti jednom izbrisani korisnički račun.

Brisanje korisničkog računa je dostupno _klikom_ na Postavke i zatim klikom na "Izbriši korisnički račun". Nakon što još jednom potvrdiš brisanje, tvoj korisnički račun će biti izbrisan promptno i nepovratno.

Sukladno našoj Izjavi o sigurnosti i privatnosti, te GDPR-u, neki podaci će ostati, ali su potpuno anonimizirani i ne mogu se povezati s tobom.

 


Jesmo li ti pomogli?

1 od 1 čitalaca tvrdi da jesmo


Imaš pitanje za nas, a da nije već odgovoreno? Pošalji nam upit ovdje


Slična pitanja:

Brisanje računa Storniranje računa