Odgovori

na česta pitanja iliti FAQ.


Kupnja/produženje licence

Sustav je potpuno automatiziran i licencu možeš zatražiti/produžiti u bilo kojem trenutku, kada god tebi odgovara.

Licencu možeš produžiti u bilo kojem trenutku klikom na "Naruči Solo" na vrhu ekrana ili preko Postavke > Postavke > Licenca > Produži licencu

Načini plaćanja

Klikom na Plaćanje karticom (najbrži način plaćanja) otvara se prozor u kojem unesi podatke o vlasniku kartice, podatke za račun, odaberi trajanje licence 1, 3, 6 ili 12 mjeseci i na kraju unesi podatke o kartici. Naš payment provider je Stripe i tvoji podaci su 100% sigurni u prijenosu (btw, Solo ne pamti upisane podatke o kartici). Nakon uspješne autorizacije kartice tvoja licenca se automatski aktivira i račun će ti biti poslan na mail.

Klikom na Kriptovalute možeš platiti Solo u kriptovaluti (Bitcoin, Ethereum, Tether ili Litecoin) i licenca se automatski aktivira nakon 3 potvrde transakcije u blockchainu.

Klikom na Bankovni transfer otvara se prozor gdje trebaš potvrditi podatke o naručitelju, odabrati trajanje usluge 12 mjeseci i naša ponuda ti odmah dolazi mailom. Licenca postaje aktivna nakon što proknjižimo uplatu što može potrajati do 24 sata.

Ako imaš kupon možeš ga unijeti klikom na "Promo kupon" i licenca ti se odmah aktivira bez ikakve uplate.

O aktivaciji licence ćeš biti obaviješten/a mailom :)

Kupnja prve licence

Pri prvoj kupnji licence trebaš kliknuti na "Naruči Solo" iz glavne navigacije ili bilo gdje u sustavu gdje piše "Naruči Solo".

Naruči Solo

Već imam licencu koja uskoro ističe

Korisnike plaćenog paketa Solo će upozoriti e-mailom 3 dana prije isteka aktivne licence. Nakon prijave u sustav, licencu možeš produžiti klikom na obavijest na Kontrolnoj ploči ili klikom na Postavke > Postavke > Licenca > Produži licencu.

Produži licencu

 


Jesmo li ti pomogli?

45 od 68 čitalaca tvrdi da jesmo

Imaš pitanje za nas, a da nije već odgovoreno? Pošalji nam upit ovdje


Slična pitanja:

Istek i zamjena certifikata za fiskalizaciju Što ako uplatim novu licencu prije isteka stare?