Akcija u prosincu: uz godišnju pretplatu darujemo šalicu

ho ho ho

Svijet poduzetništva ne mora biti kompliciran, uz web servis za ponude i račune olakšaj si poslovanje maksimalno. S novom fiskalnom godinom isprobaj Solo. Ponosni smo na naš UX, korisničku podršku i pouzdanost servisa pa te pozivamo da od siječnja 2015. i ti počneš koristiti Solo.

Evo razloga zašto:
• olakšava izradu računa, ponuda, otpremnica i radnih naloga,
• pouzdano fiskalizira,
• skraćuje vrijeme rada s računima,
• vizualno je atraktivan i jasan,
• pregledno održava tvoje poslovanje,
• 100% je prilagođen hrvatskim zakonima,
besplatan je do tri računa mjesečno,
• stalno se nadograđuje novim funkcijama.

Za sve korisnike koji će uzeti godišnju licencu osigurali smo i mali znak pažnje - Solo šalicu.

Postani korisnik, zatraži godišnju licencu i tvoj dar stiže. No zapravo pravi dobitak je sam Solo, alat i servis koji će te oduševiti i učiniti proces izdavanja ponuda i računa lakim i privlačnim. Klikni i pogledaj, samo jedan testni račun biti će dovoljna da te zainteresiramo - isprobaj!


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Proluft: Redovito se usavršavamo kako bismo bili u toku s novim metodama Na blogu servisa Solo predstavljamo i naše drage korisnike te im tako pružamo vidljivost i promociju, a sve s ciljem boljega međusobnoga umrežavanja malih poduzetnika, slobodno se javite za promociju na naš e-mail.Sljedeća zanimljiva tvrtka koju preds... SRETAN 2. ROĐENDAN SOLO! Već dvije godine servis Solo raste zajedno s vama, našim dragim korisnicima, te smo i ovog rođendana odlučili darovati vas jednom super opcijom - mogućnošću ispisa na POS printer :) Svi korisnici servisa, a posebno oni koji obavljaju prodaju na sajmov... Spremni smo za fiskalizaciju :) Ilustracija: solo screenshot Prvi tjedan je iza nas i oduševljeni smo vašim odazivom, a sudeći prema pozitivnim komentarima i vi ste našom uslugom :) Hvala svima koji su nam se javili, bilo je tu puno odličnih prijedloga i kako bismo vam olakšali rad,...