SRETAN 1. ROĐENDAN SOLO!

happy birthday

Upravo ste napravili jedan krug oko Sunca u društvu servisa Solo. Naime, prije točno godinu dana, Solo je ugledao svijetlo weba i ušao u živote malih poduzetnika.

Nakon dvanaest mjeseci rada i uživanja na ovom projektu možemo reći kako smo i dalje puni entuzijazma i volje za poboljšanjima projekta, a velikim djelom ste zato zaslužni i vi, korisnici. Na svakodnevnoj bazi primamo komentare korisnika te želje za nadogradnjama, pohvale i poticaje te definitivno i dalje slušamo sve prijedloge te ugrađujemo nove funkcionalnosti.

Tijekom godine dana najviše ste nas pitali o tome kako spremiti FINA fiskal certifikat i kako koristiti Solo pa vas podsjećamo na blog post Brzi vodič kroz Solo servis. Ako i nakon čitanja imate dodatnih pitanja slobodno nam pišite na bok@solo.com.hr ili pošaljite upit preko Facebooka.

Ideja servisa Solo i jest neposredna komunikacija s korisnicima, našim klijentima koji žele web servis za račune prilagođen njihovim potrebama, a po prihvatljivoj cijeni. Hvala svima na prošlih 365 dana i što ste prepoznali Solo kao friendly servis za račune, dali mu svoje povjerenje i potporu.

Stoga Solo nastavlja potporu vašega rada i prati vaš poduzetnički duh ma gdje se nalazili jer Solo je dostupan 24 sata uz pristup Internetu. Posao ne smije biti smetnja u životu nego potpora pa vas pozivamo, priključite se ekipi od više od 1.000 korisnika i registrirajte se, a kako biste bili u tijeku s novostima lajkajte nas.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Lunatron - dizajnom iz hobija do web shopa Giftonaut Počevši od veljače, na Solo blogu predstavljamo naše korisnike i tako im pružamo vidljivost i promociju, a sve s ciljem boljega međusobnoga umrežavanja malih poduzetnika. Sljedeća tvrtka koju predstavljamo je Lunatron, a razgovarali smo s njenim vlasn... Nova godina, nova pravila, nova mobilna aplikacija Ulaskom u novu godinu dolaze nam nova pravila Porezne uprave koja nalažu da svi fiskalizirani računi, uz ZKI i JIR, trebaju prikazati QR kod. Na web sučelju smo to već uveli, a sada je došlo vrijeme na mobilnu aplikaciju. Za tebe je ova nadogradnja po... Kako otvoriti obrt bez puno komplikacije Preskočit ćemo uvod i čestitati na hrabrosti za pokretanjem vlastitog biznisa. Otvoriti obrt je jednostavnije i isplativije od d.o.o., a tijekom 2014. je izdavanje obrtnice potpuno besplatno i uštediti će ti 200,00 kn.Ovaj članak je podijeljen u dva di...