SRETAN 1. ROĐENDAN SOLO!

happy birthday

Upravo ste napravili jedan krug oko Sunca u društvu servisa Solo. Naime, prije točno godinu dana, Solo je ugledao svijetlo weba i ušao u živote malih poduzetnika.

Nakon dvanaest mjeseci rada i uživanja na ovom projektu možemo reći kako smo i dalje puni entuzijazma i volje za poboljšanjima projekta, a velikim djelom ste zato zaslužni i vi, korisnici. Na svakodnevnoj bazi primamo komentare korisnika te želje za nadogradnjama, pohvale i poticaje te definitivno i dalje slušamo sve prijedloge te ugrađujemo nove funkcionalnosti.

Tijekom godine dana najviše ste nas pitali o tome kako spremiti FINA fiskal certifikat i kako koristiti Solo pa vas podsjećamo na blog post Brzi vodič kroz Solo servis. Ako i nakon čitanja imate dodatnih pitanja slobodno nam pišite na bok@solo.com.hr ili pošaljite upit preko Facebooka.

Ideja servisa Solo i jest neposredna komunikacija s korisnicima, našim klijentima koji žele web servis za račune prilagođen njihovim potrebama, a po prihvatljivoj cijeni. Hvala svima na prošlih 365 dana i što ste prepoznali Solo kao friendly servis za račune, dali mu svoje povjerenje i potporu.

Stoga Solo nastavlja potporu vašega rada i prati vaš poduzetnički duh ma gdje se nalazili jer Solo je dostupan 24 sata uz pristup Internetu. Posao ne smije biti smetnja u životu nego potpora pa vas pozivamo, priključite se ekipi od više od 1.000 korisnika i registrirajte se, a kako biste bili u tijeku s novostima lajkajte nas.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Službeni WooCommerce dodatak i ostale nadogradnje U proteklih nekoliko mjeseci servis Solo je potiho nadograđen novim, korisnim opcijama. Iako je već teško uvoditi novitete jer smo u zadnjih 11 godina uveli sve što je nama i vama palo na pamet, možda će ti biti korisne neke od novih opcija: 1. vlasti... Ofir - Imam osjećaj da umjesto s timom, radim s obitelji Nastavljamo s predstavljanjem korisnika, ovoga vikenda donosimo razgovor s Milanom Puvača, vlasnikom tvrtke Ofir d.o.o., a ujedno pozivamo i druge korisnike da se slobodno jave za malo besplatne promocije. Čime se bavi tvoja tvrtka? Iako je prema godi... Imate li interni akt? Poslujete, šaljete ponude, izdajete račune, naplaćujete račune, baza klijenata se širi, graf prihoda raste. Cijelo to vrijeme nemate interni akt. Možda vam nitko nije spomenuo, možda ste zaboravili, možda vama ne treba? Krivo, sasvim sigurno vam treba...