Solo + Fiskalizacija = <3

big news everyone

Mali poduzetnici sa uslužnim djelatnostima koji posluju s gotovinom mogu jednostavno, brzo i besplatno fiskalizirati svoje račune. Solo obavlja sav posao komunikacije s Poreznom upravom i generira Zaštitni kod i JIR.

Solo od svojih početaka podržava fiskalnu i standardnu numeraciju, tj. izgled računa, no htjeli smo uslugu približiti i onima koji od 01.04. moraju prikazati Zaštitni kod i JIR na svojim gotovinskim računima. Od danas je moguće i to – potpuno besplatno. Solo i dalje ima dva modela pretplate od kojih je jedina limitacija u besplatnom – Jabba modelu – do 3 izlazna računa mjesečno.
Na tebi je da nabaviš FINA FISKAL certifikat, podesiš Solo za fiskalizaciju u četiri jednostavna koraka (koraci su opisani nakon što se prijaviš u sustav i odabereš fiskalizaciju), i u roku pet minuta možeš izdati prvi fiskalni račun :)

Ipak, treba napomenuti da je Solo fiskalizacija predviđena za male poduzetnike u uslužnom sektoru (npr. dizajn studio, tattoo studio, automehaničarski servis, obrt za konzalting, itd.) sa jednom poslovnicom i jednim operaterom.

Ako imaš pitanja oko fiskalizacije javi nam se putem maila ili preko Facebook stranice.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Više opcija, niža cijena Zadnjih par tjedana zatišja moglo je značiti samo jedno - da marljivo radimo na svim onim prijedlozima koje ste nam slali putem maila :) Čekanje je gotovo, a Solo je danas nadograđen odličnim i funkcionalnim opcijama poput: • spremanje računa u s... Dodane nove mogućnosti u Solo S početkom jeseni Solo nudi neke nove opcije i dorade te općenito krećemo u nove radne pobjede s poboljšanjima sustava. Evo koja su to.Posljednjih mjeseci smo radili na opširnoj promjeni sustava kalkulacija. S vremenom i sve zahtjevnijim potrebama kori... ZIGZAG: Dobili smo kategoriju Integralnog hotela u Zagrebu, prvog takvog u Hrvatskoj Hrvatska je velikim djelom turistički orijentirana što se gospodarskog sektora tiče. Upravo prije početka sezone dobivamo dosta upita iznajmljivača o servisu i je li odgovarajuć za njihove potrebe. Solo u potpunosti odgovara malim iznajmljivačima, ali...