Solo je danas postao još bolji i pregledniji

nadogradnje

"Ulazni računi" je nova opcija unutar servisa Solo čime smo svim korisnicima dodatno olakšali evidenciju njihovog poslovanja putem Interneta.

Opcija Ulaznih računa (Troškova) nudi mogućnost biranja vrste troška, izdavatelja računa, izvorne valute, iznosa računa i datuma. Moguće je uploadati i sken originalnoga računa čime se eliminira potreba za arhiviranjem papirnatih računa (iako je potrebno imati izvorne račune propisani period).

Nalazi se u izborniku Računi koji se prikazuje kada se ulogirate u Solo. Klikom na Novi trošak otvara vam se već poznato sučelje za unos podataka. Ovdje birate Vrstu troška, unosite izdavatelja računa i njegovo podatke. Ako je izdavatelj u vašoj bazi Klijenata unos podataka će Solo za vas odraditi automatski prilikom upisa naziva.

Ispod datuma i iznosa se nalazi gumb za slanje skena računa koji može biti u PDF, Word, Excel i JPG formatu. U dodatnim opcijama možete upisati broj odobrenja ili broj zaduženja te napomene. Odaberete valutu (zadana postavka je Kune) te klikom na Spremi riješili ste evidenciju ulaznog računa. Ulazne račune moguće je pratiti i na grafu u vašoj Kontrolnoj ploči što još više poboljšava preglednost poslovanja.

Opcija Ulaznih računa je i dalje potpuno besplatna za one koji imaju do 3 računa mjesečno.

Što je Solo?
Ako imaš mali biznis i želiš si olakšati poslovanje - isprobaj Solo potpuno besplatno. Servis nudi izradu izlaznih računa, ponuda, ulaznih računa, evidenciju klijenata, fiskalizaciju računa, slanje mailom i lijepe funkcionalne grafove.

Vjerujemo da ćemo ti olakšati poslovanje uz minimalni trošak, stoga isprobaj već danas.
Ako si već registriran(a), veselimo se tvojoj povratnoj informaciji kako da učinimo servis još boljim i jednostavnijim.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Proluft: Redovito se usavršavamo kako bismo bili u toku s novim metodama Na blogu servisa Solo predstavljamo i naše drage korisnike te im tako pružamo vidljivost i promociju, a sve s ciljem boljega međusobnoga umrežavanja malih poduzetnika, slobodno se javite za promociju na naš e-mail.Sljedeća zanimljiva tvrtka koju preds... Lunatron - dizajnom iz hobija do web shopa Giftonaut Počevši od veljače, na Solo blogu predstavljamo naše korisnike i tako im pružamo vidljivost i promociju, a sve s ciljem boljega međusobnoga umrežavanja malih poduzetnika. Sljedeća tvrtka koju predstavljamo je Lunatron, a razgovarali smo s njenim vlasn... Nova nadogradnja servisa Danas je puštena u rad velika nadogradnja servisa Solo koja će posebno obradovati korisnike koji izdaju račune u stranim valutama. U nastavku navodimo sve izmjene i dorade: • odabir valute računa/ponude izravno pri unosu cijena • automatsko...