Automatska izrada U-RA obrasca

ura!

Obrazac U-RA

Solo je učvrstio titulu najboljeg alata za jednostavno vođenje kompletnog poslovanja mikro biznisa. Osim izrade računa (i fiskalizacije), ponuda, otpremnica i radnih naloga, ovaj servis nudi opcije generiranja za PO-SD obrazac (paušalci), I-RA obrasca (obrtnici, poduzetnici), a od sada automatski izrađuje godišnji U-RA obrazac za Poreznu upravu u zakonski propisanom formatu.

Svoje ulazne račune unosite jednako lako kao i izlazne tijekom godine, a kada zatrebate U-RA obrazac možete ga jednim klikom preuzeti u CSV, PDF ili Excel formatu iz Financijskih izvještaja.

Ovu opciju smo uveli na zahtjev naših korisnika, a sugestije primamo i dalje kako bi servis bio što bolji i lakši za korištenje.

Još ne koristiš Solo? Registriraj se i isprobaj sve opcije besplatno jer od 1.1. izdavanje ponuda i računa može biti puno jednostavnije.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Naplaćujete li zaista onoliko koliko vaš rad vrijedi? Osim želje za unaprjeđenjem svijeta oko sebe i potrebom za samorealizacijom, dio razloga ulaska u poduzetništvo kod malih poduzetnika je - zarada novca. Ideja je u principu ova; raditi toliko da se zaradi dovoljno za uzdržavanje obitelji i uživanje u ž... Dadilje, dobro došle u svijet poduzetništva - kako otvoriti obrt Zakonom o dadiljama (NN, br. 37/13.), koji se primjenjuje od 5. travnja 2013., omogućeno je fizičkim osobama obavljanje registrirane obrtničke djelatnosti čuvanja, brige i skrbi za djecu u dobi do 14 godina života, u stambenom prostoru koji služi za ob... Uvođenje likvidatora, ukidanje pečata i potpisa na računima U nastavku donosimo glavne izmjene novog Zakona o računovodstvu koji je stupio na snagu 1. siječnja 2016. godine: Uvođenje likvidatora, ukidanje pečata i potpisa na računima Poduzetnik je dužan odrediti odgovornu osobu (likvidator) za kontrolu vjerodo...