Automatska izrada U-RA obrasca

ura!

Obrazac U-RA

Solo je učvrstio titulu najboljeg alata za jednostavno vođenje kompletnog poslovanja mikro biznisa. Osim izrade računa (i fiskalizacije), ponuda, otpremnica i radnih naloga, ovaj servis nudi opcije generiranja za PO-SD obrazac (paušalci), I-RA obrasca (obrtnici, poduzetnici), a od sada automatski izrađuje godišnji U-RA obrazac za Poreznu upravu u zakonski propisanom formatu.

Svoje ulazne račune unosite jednako lako kao i izlazne tijekom godine, a kada zatrebate U-RA obrazac možete ga jednim klikom preuzeti u CSV, PDF ili Excel formatu iz Financijskih izvještaja.

Ovu opciju smo uveli na zahtjev naših korisnika, a sugestije primamo i dalje kako bi servis bio što bolji i lakši za korištenje.

Još ne koristiš Solo? Registriraj se i isprobaj sve opcije besplatno jer od 1.1. izdavanje ponuda i računa može biti puno jednostavnije.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

IBAN od 1. lipnja postaje obavezan Sukladno Odluci HNB-a od 01. lipnja 2013. uvodi se korištenje IBAN-a (International Bank Account Number) u domaćem platnom prometu kao obvezne identifikacije računa uplatitelja. Solo će od tog datuma na tvojim izlaznim računima i ponudama prikazivati I... Dodane nove mogućnosti u Solo S početkom jeseni Solo nudi neke nove opcije i dorade te općenito krećemo u nove radne pobjede s poboljšanjima sustava. Evo koja su to.Posljednjih mjeseci smo radili na opširnoj promjeni sustava kalkulacija. S vremenom i sve zahtjevnijim potrebama kori... Budite bolji od svoje konkurencije - evo kako Kada razmišljamo po čemu se neke tvrtke razlikuju na pamet nam najčešće pada cijena. No, biti jeftiniji od konkurencije nije tvoje jedino oružje. Zapravo, cijena uopće nije kategorija za diferencijaciju. Često poduzetnike uznemiri kad ih konkurencija...