Besplatna Solo licenca za Iznajmljivače sa srcem

blog

Iznajmljivači sa srcem

Da smo u poslu s nekretninama sigurno bismo se odazvali akciji Iznajmljivači sa srcem. Naime, otvorena je grupa na Facebooku koja spaja iznajmljivače koji imaju volje i mogućnosti nekoga besplatno ugostiti i obitelji s djecom s posebnim potrebama ili trajno narušenoga zdravlja. Plemenita ideja je omogućiti djeci i njihovim skrbnicima barem kratki odmor na našem lijepom moru, na trenutak daleko od svakodnevnih izazova s kojima se suočavaju, a u potpunosti besplatno.

Ideja Iznajmljivači sa srcem nas je ganula i dok smo žalili što nemamo apartman na moru koji bismo besplatno ustupili, sjetili smo se filma Pay it forward – Šalji dalje. U filmu dječak pokreće ideju da svatko učini nešto dobro za nekoga, a taj mu ne treba vratiti nego učiniti dalje nešto dobro za nekoga drugoga. I tako smo došli na ideju da mi učinimo nešto što možemo, a to je za iznajmljivače koji nude besplatan smještaj u ovoj akciji. Odlučili smo pokloniti šestomjesečnu licencu svakom zainteresiranom iznajmljivaču koji će u ovoj sezoni ugostiti neko dijete i obitelj. Dovoljno je registrirati se na Solo i javiti nam se na mail.

Iznajmljivači daju besplatan smještaj, a mi im dajemo besplatnu licencu za Solo za sezonu. Na taj način se i Solo uključuje u ovu toplu priču i hvale vrijednu akciju . Nadamo da ćemo i mi nekoga ovako posredno razveseliti ili možda potaknuti one iznajmljivače koji se nećkaju da se uključe u akciju, a svima koji već jesu se na neki način zahvaliti što su dobri ljudi, velikodušni i spremni pomoći kad zatreba. Jer to su vrijednosti koje Solo njeguje.


Vaši komentari

Gost – 18.06.2017, 18:37

svakako korisna ponuda,objaviti ću na zid grupe

Gost – 21.06.2017, 15:00

Ovo je odlično! :)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Zašto solo? Prije 6 godina, kada smo pokrenuli tvrtku (d.o.o.), a nakon niza godina u freelance vodama, jedno od prvih pitanja bilo je vezano uz računovodstvo. Kako treba izgledati račun, može li se proizvoljno dizajnirati, kako ga numerirati, kako poslati (okej,... SRETAN 1. ROĐENDAN SOLO! Upravo ste napravili jedan krug oko Sunca u društvu servisa Solo. Naime, prije točno godinu dana, Solo je ugledao svijetlo weba i ušao u živote malih poduzetnika. Nakon dvanaest mjeseci rada i uživanja na ovom projektu možemo reći kako smo i dalje p... Solo poklanja besplatni paket za nonprofit organizacije Prosinac je tradicionalno vrijeme kada analiziramo godinu iza nas i zahvaljujemo na svemu što smo ostvarili u proteklih 365 dana. To je vrijeme darivanja i dijeljenje dobroga te širenja pozitivne energije. Kako bismo ovaj duh s jednokratnoga proširili...