Solo Cyber Monday

#SoloCyberMonday

Solo Cyber Monday

Cyber Monday je naziv za ponedjeljak koji slijedi nakon Black Fridaya, najluđeg shopping dana.
Cyber ponedjeljak je napravljen kako bi potaknuo ljude na online kupovinu još dok su u atmosferi velikih popusta za Crni petak (dan kada u Americi počinju rasprodaje). U ponedjeljak kad su ljudi ponovo za svojim radnim stolovima na redu su "virtualni" popusti i online kupovina pa je Cyber Monday odlična prilika za tech kompanije i online usluge.

S obzirom da dolazi krajem godine, u vrijeme darivanja, i Solo se priključuje u promociju na način da novim korisnicima dajemo dva mjeseca besplatnog korištenja paketa Solo. Paket Jabba je ionako besplatan tijekom cijele godine :)

Ako si novi korisnik, javi se na mailom i zatraži svoj kupon za 2 mjeseca neograničenog korištenja.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Što smo naučili kao „solo igrači“ u poslovanju Nakon pet godina od bijega iz korporativne prašume i postavljanja privatne tvrtke na noge, ono što smo naučili iz procesa „soliranja“ se može sažeti u pet ključnih stavki. Mogućnosti su neograničene Unutar korporacija najčešće postoje zadan... Zajedno smo 4 godine 11.2. Solo je navršio četiri godine!Uvijek radimo na poboljšanju servisa i trudimo se pružiti što bolje korisničko iskustvo i podršku pa smo i ovih 1460+ dana s vama obilježili nadogradnjom. Za poklon ti dajemo: • mogućnost izrade narudžbenica • podsje... SRETAN 1. ROĐENDAN SOLO! Upravo ste napravili jedan krug oko Sunca u društvu servisa Solo. Naime, prije točno godinu dana, Solo je ugledao svijetlo weba i ušao u živote malih poduzetnika. Nakon dvanaest mjeseci rada i uživanja na ovom projektu možemo reći kako smo i dalje p...