Nadogradnja servisa

level up

Nova nadogradnja servisa Solo donosi iduće dorade:

• Računi i ponude sa više od 6 stavaka se protežu na dvije stranice PDF računa. Maksimalan broj stavaka je povećan na 18.

• Storniranje računa smo automatizirali i moguće je izvršiti storno jednim klikom iz padajućeg izbornika uz svaki račun. Korisnici fiskalizacije nakon automatskog storniranja trebaju otvoriti novo kreirani račun, uključiti "Fiskaliziraj ovaj račun" i spremiti ga.

• Višejezičnost računa je kompletno promijenjena. Sada je moguće računu/ponudi zasebno odabrati jezik (hrvatski, engleski, njemački, francuski, talijanski i španjolski), valutu i ručno upisati valutni tečaj (ako ponuđeni nije prihvatljiv).

• Na dno PDF računa/ponude smo dodali i nove korporativne informacije: državu, SWIFT i mobitel. Te opcije se definiraju pod Postavke -> Moja tvrtka.

• Preuzimanje Rekapitulacije ulaznih računa (samo za plaćeni paket) u Excel formatu.

• Popust stavki na računu može biti u više decimala.

• Nova lista troškova sukladno RIF-ovom kontnom planu za 2013.

Sve navedeno su bile sugestije naših dragih korisnika; ako imate još prijedloga za unaprijeđenje servisa kako bi vam olakšali rad, javljajte nam na bok@solo.com.hr ili putem Poruka.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

MACKOO - omiljeni brend među vlasnicima mačaka Počevši od veljače, na Solo blogu ćemo predstavljati naše korisnike i tako im pružiti vidljivost i promociju, a sve s ciljem boljeg međusobnog umrežavanja malih poduzetnika. Prva tvrtka koju predstavljamo je Mackoo grebalice, a razgovarali smo s njeni... Što ste htjeli znati o fiskalizaciji, a niste imali koga pitati U srpnju će biti dvije godine od kada je fiskalizacija u potpunosti uvedena u poslovanje u Hrvatskoj, a ipak oko nje još vlada veo ne baš potpune jasnoće. Naravno, najviše pitanja oko fiskalizacije imaju oni koji tek kreću u poslovanje i zanima ih jesu... Nova nadogradnja servisa Ovotjedna nadogradnja servisa Solo uključuje: • kolumna s popustom na PDF-u (ili na ispisu) neće biti prikazana ako račun ili ponuda nema popust (tj. popust je 0) • načini plaćanja su sada sortirani prema popularnosti (npr. ako najviše izdaj...