Solo mobilna fiskalna

level up

Solo mobilna fiskalna

Radili smo ju detaljno, s puno pažnje i ljubavi i došao je dan kada ponosno objavljujemo novu, besplatnu nadogradnju: Solo mobilna fiskalna.

Solo mobilna fiskalna je dodatak na naš legendarni servis putem kojeg izdajete na desetke tisuća računa mjesečno, a s početkom sezone odlučili smo vas nagraditi nativnom aplikacijom za Android i iOS mobilne uređaje.

Iako je Solo servis responzivan i uredno se otvara na svim mobitelima i tabletima, radi ograničenosti mobilnih operativnih sustava i nemogućnosti printanja s istih, napravili smo aplikaciju u obliku mobilne fiskalne blagajne koja će vam olakšati izdavanje računa "u hodu" i printati direktno na Bluetooth ili USB POS printere.

Što je Solo mobilna fiskalna?

Solo mobilna fiskalna je dodatak na postojeći servis Solo. Njena jedina funkcionalnost je brutalno brza izrada računa putem mobitela (Android ili iOS) i ispis računa direktno na POS printer.

Za korištenje aplikacije potrebno je imati Internet vezu (Wi-Fi ili 3G) i aktivan korisnički račun u servisu Solo (aplikacija radi i s besplatnim paketom). Ako već nemaš Solo korisnički račun, registriraj se ovdje, potpuno besplatno.

Imaj na umu da se namještanje podataka o svom biznisu, unos usluga/proizvoda, fiskalizacije i preuzimanje financijskih izvještaja radi putem web sučelja servisa Solo, dok ova aplikacija koristi iste te podatke i ne mogu se namjestiti u samoj aplikaciji.

A što je Solo?

Solo je super jednostavan i oku ugodan alat s kojim možeš voditi svoje poslovanje bez muke. Nudi izradu računa, fiskalizaciju, A4 ili POS ispis, ponude, otpremnice, radne naloge, narudžbenice i evidenciju troškova. Jesmo li spomenuli da je sve to potpuno besplatno za mikro poduzenika?

Koliko to košta?

Solo je besplatan za korištenje do 3 računa mjesečno, a ako trebaš više (i još neke kul opcije), cijena mu je 49,00 kn, bez ugovorne obveze, gnjavaže i komplikacija. Ovdje pogledaj sve pogodnosti plaćenog paketa.

Trebam li kupiti uređaj ili fiskalnu blagajnu?

Ne. Naša aplikacija jest fiskalna blagajna :) Možeš ju instalirati i koristiti s bilo kojeg Android ili iOS mobitela/tableta. Jedina investicija će ti biti POS printer koji možeš kupiti tamo gdje ti je najpovoljnije. Baci pogled na listu podržanih uređaja.

Mobilna aplikacija za iOS više nije dostupna.

Ostala pitanja?

Kako se registrirati, pokrenuti aplikaciju, izraditi račun, dodati FINA certifikat, koji su POS printeri podržani i kako se spajaju saznaj klikom na Pitanja i odgovori (na dnu stranice je podrubrika Mobilna aplikacija).

Okej, dajte mi link za download!

Aplikaciju možeš preuzeti ovdje.

Aplikaciju smo testirali na različitim uređajima i nemoj nas zahejtati ako neće raditi baš na tvom uređaju. Tada nam svakako javi kako bismo mogli unaprijediti aplikaciju. Za korištenje aplikacije potrebna je Internet veza i iako Solo troši jako, jako malo prometa, Solo nije odgovoran za troškove proizašle iz takvog korištenja. Također korištenjem aplikacije pristaješ na to da Solo nije odgovoran za eventualne probleme uzrokovane nepravilnim korištenjem aplikacije ili neispravnošću uređaja na kojima se koristi.


Vaši komentari

Gost – 16.06.2017, 13:09

super! Kad planirate iOS?

Solo – 16.06.2017, 14:32

iOS aplikacija je dostupna na AppStore: https://itunes.apple.com/hr/app/mobilna-fiskalna/id1250215435

Gost – 18.06.2017, 13:50

Bravo! svaka čast, baš ste me razveselili.

Gost – 20.06.2017, 16:29

Poštovani, da li od 01.07. postajem obveznik fiskalizacije iako nemam gotovinski promet (obrtnik paušalista sam) već isključivo sve transakcije obavljam preko računa? Da li sam svejedno obveznik fiskalizacije?

Solo – 20.06.2017, 16:31

Obaveznik fiskalizacije već jeste (npr. morate izdavati fiskalne račune kao što ima Solo, imati interni akt itd. - pogledajte naš blog), ali ne morate fiskalizirati račune ako uplate primate samo putem transakcijskog računa odnosno ne poslujete s gotovinom (novčanice,kovanice, kartice, čekovi).

Gost – 20.06.2017, 17:09

Hvala. Da, pogrešno sam se izrazio.

Gost – 21.03.2018, 17:08

super je app, bilo bi fora da ubacite blog tamo, nemora nuzno biti dozvoljeno komentiranje vec cisto pregled i citanje postova, bez komentara, u startu :)

Solo – 21.03.2018, 17:29

Da ubacimo blog gdje pa evo ga već na solo.com.hr ;)

Gost – 22.03.2018, 20:36

Već sam korisnik sjajnog SOLO servisa, želio bih uvesti opciju plaćanja karticama na lokaciji obavljanja usluge, što preporučujete kao najbezbolniju opciju a da pritom nastavim koristiti SOLO za fiskalizaciju i izdavanje računa putem mobilnog printera, sms poruke ili e-maila?

Solo – 22.03.2018, 21:43

Nastavite koristiti Solo i ispisujte račune preko aplikacije na licu mjesta, više informacija: https://solo.com.hr/mobilna-fiskalna i u https://solo.com.hr/pitanja-i-odgovori pa dolje na kraju.

Gost – 26.01.2020, 20:26

Da li je moguće korištenje aplikacije SOLO kao front aplikacijom koja je u pozadini povezana s e-racuni.hr ?

Gost – 03.03.2021, 07:26

Dali se može povremeno koristiti fiskalna blagajna... ja sam domaća radinost i ne treba mi cijelu godinu fiskalna blagajns

Gost – 18.05.2021, 11:00

Može li se povezati s web shop om?

Gost – 23.05.2021, 18:10

Dali ima aplikacija za ios

Gost – 23.05.2021, 18:11

Na App storu nemogu je naci

Gost – 13.06.2024, 18:22

Molim vas koji POS printer da kupim?

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Spremni smo za fiskalizaciju :) Ilustracija: solo screenshot Prvi tjedan je iza nas i oduševljeni smo vašim odazivom, a sudeći prema pozitivnim komentarima i vi ste našom uslugom :) Hvala svima koji su nam se javili, bilo je tu puno odličnih prijedloga i kako bismo vam olakšali rad,... Uveli smo QR kod i novi dizajn A4 računa Nepredvidljiva godina, puna izazova za mnoga poslovanja je skoro iza nas. Kako su teška vremena uvijek prilika za rast i razvoj drago nam je objaviti kako je i Solo doživio veliku nadogradnju. Jedna od novosti koja će mnoge razveseliti je novi dizajn... Otvaranje obrta u Hrvatskoj postalo besplatno Od početka rujna osnivanje obrta u Hrvatskoj je u potpunosti besplatno. Zbog izmjena Tarife upravnih pristojbi sada je ukinuta pristojba za otvaranje obrta, ali i za upis u registar povlastica i za izdavanje povlastica. Za one koji već imaju otvore...