Solo webinar: Solo izdavanje računa

webinar

Pozivamo te da u utorak, 30.09.2014. s početkom u 11 sati, sudjelujete u webinaru koji će te upoznati s raznim opcijama servisa Solo. Webinar će se održati putem Hangout on Air platforme. Na webinaru ćete upoznati osnovne, ali i napredne funkcije servisa od izdavanja računa do korištenja API-ja. Planirano vrijeme trajanja webinara je oko 30 minuta.

Kako bi pristupio/la webinaru, potrebno je u navedeno vrijeme posjetiti YouTube link klikom na kojeg ćete pristupiti predavanju. Moguće je pristupiti i putem društvene mreže Google Plus.

Na kraju webinara najsretnijem ćemo podijeliti licencu za paket Solo.

PRIJAVI SE NA FACEBOOKU


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Niste obavezni upisati se niti u jedan poslovni registar Kao da početak poslovanja obrtnika nije dovoljno kompliciran nekome tko je nov u svijetu poduzetništva, tu je praktički od prvih dana i susretanje s raznim pokušajima iznude novca.Naime, nedugo nakon otvaranja obrta i početka rada vrlo je velika vjeroj... MACKOO - omiljeni brend među vlasnicima mačaka Počevši od veljače, na Solo blogu ćemo predstavljati naše korisnike i tako im pružiti vidljivost i promociju, a sve s ciljem boljeg međusobnog umrežavanja malih poduzetnika. Prva tvrtka koju predstavljamo je Mackoo grebalice, a razgovarali smo s njeni... Nadogradnja servisa Nova nadogradnja servisa Solo donosi iduće dorade: • Računi i ponude sa više od 6 stavaka se protežu na dvije stranice PDF računa. Maksimalan broj stavaka je povećan na 18. • Storniranje računa smo automatizirali i moguće je izvršiti storno...