SRETAN 2. ROĐENDAN SOLO!

happy birthday

Solo POS printer

Već dvije godine servis Solo raste zajedno s vama, našim dragim korisnicima, te smo i ovog rođendana odlučili darovati vas jednom super opcijom - mogućnošću ispisa na POS printer :)

Svi korisnici servisa, a posebno oni koji obavljaju prodaju na sajmovima, terenu i maloprodaji, od danas mogu jednostavno printati svoje račune direktno na 58mm/80mm POS pisače.

No to nije sve! Spremili smo još par noviteta koji će vam olakšati svakodnevni rad s računima:

• [novo] biranje A4 ili POS ispisa računa
• [novo] responzivni dizajn za mobilne uređaje i tablete
• [nadogradnja] otpremnicama možeš sakriti iznose
• [nadogradnja] radni nalog neće prikazati "Opis kvara" i "Opis radova" ako nisu upisani
• [fiskalizacija] mogućnost odjave/zatvaranja Poslovnice

Dvije godine su proletile, ispisali smo čitavu knjižicu vaših ideja, a većinu njih i implementirali u servis. Šaljite nam svoje sugestije dalje, preporučite nas frendovima, a mi ćemo istim tempom napredovati dalje, uz uvijek isti nivo kvalitete i podrške.

Tvoja Solo ekipa (koja ide pojesti čokoladnu rođendansku tortu)


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Dadilje, dobro došle u svijet poduzetništva - kako otvoriti obrt Zakonom o dadiljama (NN, br. 37/13.), koji se primjenjuje od 5. travnja 2013., omogućeno je fizičkim osobama obavljanje registrirane obrtničke djelatnosti čuvanja, brige i skrbi za djecu u dobi do 14 godina života, u stambenom prostoru koji služi za ob... Započeo novi krug fiskalizacije S današnjim datumom počinje drugi krug fiskalizacije u koji se uključuju mali trgovci, auto servisi i slobodna zanimanja, a fiskalne blagajne ulaze i u privatne zdravstvene ordinacije. Svi oni koji posluju s gotovinom obvezni su na svojim računima prik... Kako dokazati radni staž nakon ukidanja radne knjižice? Budući da je s danom 1. srpnja 2013. prestala važiti radna knjižica kao javna isprava koju je poslodavac bio dužan najkasnije do 1. listopada 2013. vratiti radniku, došlo je do promjena u svezi načina evidentiranja podataka o radu.Pravilnikom o elektro...