SRETAN 2. ROĐENDAN SOLO!

happy birthday

Solo POS printer

Već dvije godine servis Solo raste zajedno s vama, našim dragim korisnicima, te smo i ovog rođendana odlučili darovati vas jednom super opcijom - mogućnošću ispisa na POS printer :)

Svi korisnici servisa, a posebno oni koji obavljaju prodaju na sajmovima, terenu i maloprodaji, od danas mogu jednostavno printati svoje račune direktno na 58mm/80mm POS pisače.

No to nije sve! Spremili smo još par noviteta koji će vam olakšati svakodnevni rad s računima:

• [novo] biranje A4 ili POS ispisa računa
• [novo] responzivni dizajn za mobilne uređaje i tablete
• [nadogradnja] otpremnicama možeš sakriti iznose
• [nadogradnja] radni nalog neće prikazati "Opis kvara" i "Opis radova" ako nisu upisani
• [fiskalizacija] mogućnost odjave/zatvaranja Poslovnice

Dvije godine su proletile, ispisali smo čitavu knjižicu vaših ideja, a većinu njih i implementirali u servis. Šaljite nam svoje sugestije dalje, preporučite nas frendovima, a mi ćemo istim tempom napredovati dalje, uz uvijek isti nivo kvalitete i podrške.

Tvoja Solo ekipa (koja ide pojesti čokoladnu rođendansku tortu)


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Obavezna primjena IBAN-a u svim nalozima za plaćanje od 1. lipnja Sukladno Odluci Hrvatske narodne banke o načinu otvaranja transakcijskih računa, od 1.6.2014. obvezna je primjena IBAN-a primatelja u podatku "IBAN ili broj računa primatelja" u svim nalozima za plaćanje u nacionalnom platnom prometu. Suk... Službeni WooCommerce dodatak i ostale nadogradnje U proteklih nekoliko mjeseci servis Solo je potiho nadograđen novim, korisnim opcijama. Iako je već teško uvoditi novitete jer smo u zadnjih 11 godina uveli sve što je nama i vama palo na pamet, možda će ti biti korisne neke od novih opcija: 1. vlasti... Nova godina - nove mogućnosti Nova godina donosi i neke novitete na servisu Solo, a na kojem kontinuirano radimo kako bi vam olakšali poslovanje. Zahvaljujući vašem nepresušnom feedbacku Solo je postao još bolji: • vlastiti poziv na broj u računima i ponudama (Postavke > P...