Započeo novi krug fiskalizacije

prvi april

S današnjim datumom počinje drugi krug fiskalizacije u koji se uključuju mali trgovci, auto servisi i slobodna zanimanja, a fiskalne blagajne ulaze i u privatne zdravstvene ordinacije. Svi oni koji posluju s gotovinom obvezni su na svojim računima prikazati ZKI i JIR, a i sam izgled računa se malo promijenio.

Ako ste čekali zadnji tren za odabir programa s kojim ćete fiskalizirati svoje račune, podsjećamo da je Solo već nekoliko tjedana spreman za fiskalizaciju, nudi jednostavnost korištenja, intuitivno sučelje, eveidentira vaše poslovanje.

Za one kojima ne treba više od 3 računa mjesečno, Solo je potpuno besplatan - u što je uključena i fiskalizacija.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Zajedno smo 4 godine 11.2. Solo je navršio četiri godine!Uvijek radimo na poboljšanju servisa i trudimo se pružiti što bolje korisničko iskustvo i podršku pa smo i ovih 1460+ dana s vama obilježili nadogradnjom. Za poklon ti dajemo: • mogućnost izrade narudžbenica • podsje... Kako otvoriti obrt online bez puno komplikacija Nedavno je unutar servisa E-građani omogućeno i online otvaranje obrta čime se budućim poduzetnicima štedi vrijeme odlaska u ured i olakšava proces ulaska u svijet biznisa. Znači ako želiš otvoriti obrt putem weba, sada to i možeš, jedino što moraš ima... Budite bolji od svoje konkurencije - evo kako Kada razmišljamo po čemu se neke tvrtke razlikuju na pamet nam najčešće pada cijena. No, biti jeftiniji od konkurencije nije tvoje jedino oružje. Zapravo, cijena uopće nije kategorija za diferencijaciju. Često poduzetnike uznemiri kad ih konkurencija...