Započeo novi krug fiskalizacije

prvi april

S današnjim datumom počinje drugi krug fiskalizacije u koji se uključuju mali trgovci, auto servisi i slobodna zanimanja, a fiskalne blagajne ulaze i u privatne zdravstvene ordinacije. Svi oni koji posluju s gotovinom obvezni su na svojim računima prikazati ZKI i JIR, a i sam izgled računa se malo promijenio.

Ako ste čekali zadnji tren za odabir programa s kojim ćete fiskalizirati svoje račune, podsjećamo da je Solo već nekoliko tjedana spreman za fiskalizaciju, nudi jednostavnost korištenja, intuitivno sučelje, eveidentira vaše poslovanje.

Za one kojima ne treba više od 3 računa mjesečno, Solo je potpuno besplatan - u što je uključena i fiskalizacija.


Vaši komentari

Bez komentara, je li to dobro ili loše? ;)

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Sada je pravo vrijeme za otvaranje paušalnog obrta Došlo je vrijeme kada je zaista dobro biti paušalac. Kako je paušalni oblik obrta najpovoljniji i najjednostavniji način poslovanja smo komunicirali već godinama, najviše u našim postovima Kako otvoriti obrt bez puno komplikacije i Kako otvoriti obrt o... ZIGZAG: Dobili smo kategoriju Integralnog hotela u Zagrebu, prvog takvog u Hrvatskoj Hrvatska je velikim djelom turistički orijentirana što se gospodarskog sektora tiče. Upravo prije početka sezone dobivamo dosta upita iznajmljivača o servisu i je li odgovarajuć za njihove potrebe. Solo u potpunosti odgovara malim iznajmljivačima, ali... Kako pokrenuti posao online Kada je nastajao Solo, autoru servisa nije bilo u glavi kako pokrenuti posao nego kako riješiti problem koji ljudi oko njega pa i on sam ima, a to je jednostavno i pregledno izdavanje računa. Upravo ovakvo razmišljanje je bio dobar start prije bilo kak...