Još jedan razlog zašto je Solo najbolji izbor

KPR

Solo je danas uveo automatsku izradu obrasca KPR (Knjiga prometa). Ovim obrascem smo upotpunili kolekciju automatski generiranih poslovnih dokumenata i možemo reći da Solo jedini na tržištu nudi potpunu kontrolu poslovanja te maksimalno olakšava vođenje poslovnih knjiga, kako vama tako i vašim knjigovođama.

Obrazac KPR, uz do sada postojeće obrasce IRA, URA, KPI i PO-SD, najviše će koristiti novim korisnicima paušalcima odnosno obrtima s paušalnim oporezivanjem koji rade s gotovinom, a koji od 1.7. ulaze u sustav obavezne fiskalne naplate gotovinskih računa.

Solo brine za poslovne knjige paušalaca

Na primjer paušalni obrt koji se odluči koristiti Solo tako za 49 kuna mjesečno (bez ugovorne obveze) dobiva web servis kojem može pristupiti s bilo kojega računala ili mobitela uz pomoć Internet veze, u njemu izdavati račune i fiskalizirati račune, pisati ponude, imati bazu klijenata, kalendar za praćenje obaveza, a istovremeno dok vi poslujete, Solo u pozadini se brine za obrasce i poslovne knjige koje ste obavezni voditi.

Kada Vam zatreba KPR ili PO-SD ti dokumenti su od vas udaljeni samo jedan klik i već su popunjeni na vašem računalu. Solo je tako zapravo jedini program koji vam je potreban za vođenje poslovanja.

I dalje do tri računa besplatan

I naravno, do tri računa mjesečno, Solo je u potpunosti besplatan pa tako mikro poduzetnicima zaista olakšavamo posao u svim smislovima. Ako zatrebate više računa jednostavno kupite licencu za taj mjesec, a kasnije opet nastavite besplatno koristiti. Solo čuva vaše podatke i račune bez obzira na status vaše licence pa je iznimno praktičan i za one koje posluju sezonski jer sljedeće godine ponovo koriste svoj račun s bazom podataka i poslovnim knjigama od prošle godine.

Kažu da ako nešto zvuči previše dobro, obično nije, ali mi vas pozivamo da se registrirate, isprobate i uvjerite se da je tako. Brojni korisnici su nam do sada dali svoje povjerenje na kojem smo iznimno zahvalni i koje nas motivira da i dalje razvijamo servis, a cijena za kontinuirane korisnike uvijek ostaje ista.


VAŽNA NAPOMENA

Tekstovi i komentari koje objavljujemo na blogu servisa Solo su strogo informativnog karaktera u cilju pomoći u prvim koracima u poduzetništvo. Sva dodatna i konkretna pitanja te informacije provjerite u Uredu za gospodarstvo, Poreznoj upravi, Zavodima za mirovinsko i zdravstveno jer Solo ne može davati službene odgovore o temama za koje su zadužene navedene institucije. Hvala na razumijevanju.


Vaši komentari

Gost – 02.06.2017, 16:15

Pitanje - KPR ne mora biti fizička knjiga iz NN? Može biti i digitalna?

Solo – 02.06.2017, 16:18

Da, tako je.

Gost – 02.06.2017, 16:28

Super hvala na odgovoru! :)

Gost – 17.07.2017, 15:55

Poštovanje, da li je obrazac KPR i PO-SD dostupan i u besplatnom paketu ili samo u plaćenom?

Solo – 17.07.2017, 16:59

KPR je dostupan u Solo paketu dok je PO-SD dostupan i u Jabba paketu.

Možda će te zanimati i ovi tekstovi na našem blogu

Nova napomena na računima obrtnika dohodaša" Podsjećamo sve obveznike poreza na dohodak da od 1.srpnja 2013. kada započinje primjena Zakona o PDV-u, prilagode sadržaje svojih izlaznih računa sukladno odredbi članak 139. st.3. Zakona o PDV-u. Naime od 1.srpnja 2013. svi obveznici poreza na dohod... Jačanje konkurentnosti malog gospodarstva za mikro poduzetništvo i obrt Poduzetnički impuls za 2014. godinu ukupno iznosi 1,3 milijarde kuna. U proračunu HAMAG INVEST-a na proračunskoj aktivnosti A563119 planirano je ukupno 25.000.000,00 kuna za dodjelu bespovratnih potpora temeljem Otvorenog javnog poziva. Prijave se pri... Što ste htjeli znati o fiskalizaciji, a niste imali koga pitati U srpnju će biti dvije godine od kada je fiskalizacija u potpunosti uvedena u poslovanje u Hrvatskoj, a ipak oko nje još vlada veo ne baš potpune jasnoće. Naravno, najviše pitanja oko fiskalizacije imaju oni koji tek kreću u poslovanje i zanima ih jesu...